Sunday, November 18, 2007

Bandung - November 2007

Wowww..I've left the blogging world for quite sometime ehh... It happens at least twice a year, for me. I will have this "malas blogging" syndrome.

But I'm back...:)

What's up with me after that "incident"?

Raya was great as usual. The usual makan-makan and visiting relatives here and there.

And the highlight of my silence, was the long awaited Bandung trip. Shop till you drop, phrase that seems to apply to all shoppers in Bandung.

I was reading this AA in-flight magazine, there this column on celebrity being interviewed. Guess who is it this time? Who else but Siti Nurhaliza. One of the question was, where is her favourite shopping place to which she replied Milan, Dubai and SURIA KLCC.

Well I'll settle for Bandung for now...

I remembered buying a GBP20 jacket at a GAP boutique in High Street Ken once only to realised that it has "Made in Indonesia" tag. GBP20 is considerably cheap for a jacket if you're earning in GBP. Now convert that into RM, it's expensive by my standard since I'm now earning in RM. Amazing Bandung allows me to get a pair of GAP jeans and a gorgeous white jacket for RM50!!! Now that's extremely cheap!!! So heck if I get it in Bandung in a factory outlet, what's the difference?? The tag still says "Made in Indonesia"

Enjoy some of the pics taken in Bandung....




Ouh...my dad ate accidently ate deep fried "chicken head" thinking it was drumstick..it was covered with the bumbu n all....eeiiwwwwww....yucky.really turned off our appetite... I can actually see the beak and "balung".....yucky!!!

Apparently the Indonesians fry their whole chicken literally as a whole including the head...

24 comments:

Ordinary Superhero said...

Chicken head? Auuchh!
Glad you are back.

AphroditeKuzz said...

ole2 gw?
cowok2 bandung cakep & keren2 ga?

east43street said...

It has been a long time, I miss you already.

Org kata makan kat Puncak memang sedap, betul ke? Tapi kalau kepala ayam, I'll pass that one.

So beg-beg yag banyak tu akibat membeli membelah la ye.

.... and .... ada ke tersangkut dgn org Bandung yang hensem-hensem tu??

bimmer553 said...

compared to other cities in indonesia, i found people in bandung more honest, helpful and trustworthy.

Kak Elle said...

Wow you've been away again:)Bandung/Puncak mmg feberet singaporeans banyak shopping and also Bt Tinggi.

Chicken head!!yucks!

D.N.A.S said...

Usahkan chicken head, kulit lembu pun diorang makan, tau.... hahahaha.

akula said...

patut ler lama tak de. Welcome back sis!

kc said...

kesian kat chicken head tu kena wat lauk hahaha!

Freak & Geek said...

bestnya!

Angel Eyes said...

Be there soon!

NoRE said...

wowowow..cool!!!!

Da Winged Acrophobic said...

You've made me miss that place. Went there back in 2002, before the highway from Jakarta was completed. Makan di sawah.... boleh rasa lagi.

trueblue said...

Babe, am going to Bandung at the end of the year. Can't wait!!

Cosmic_GurL said...

Ive yet to jejak kaki kat Bandung. Kalau gi Jakarta pun i dah rambang mata gila shopping agaknyer kalau gi Bandung mmg penuh 3 bag besar kot...Muahahaha...glad u had fun shopping in Bandung..tapi camner boleh tak perasan kepala ayam tu? Blergh!

Mama Rock said...

eeewwwwww...chickenhead! kaki ayam pun mama tak makan. hehehe, mesti gila shopping tu...i was thinking to go there too but hubby said lain kali without the kids - nanti dia orang boring je sebab tunggu mak-pak shop :)

maklang said...

seronoknya jalan2...

goli nengok kepalo ayam tu...

AphroditeKuzz said...

i think i should blame it on facebook la, makain sawang2 dah ni..

gravtkills said...

shopping sakan?

UglyButAdorable said...

~bro hero~

back like chipsmore laaa... and yeah..yuck for the chicken head...eiuwww....

~aphroditekuzz~

waduhhh..ngakk paham tuuu..

~east43street~

hehehheee...my supir is cute..tapi budak la bro...but bandungites are really nice people...

UglyButAdorable said...

~bimmer553~

tq for popping in...and yes, I could not agree more :)

~kak elle~

heheheee...kak elle, this is my milan for now..

~dnas~

but that kulit kerbau is tolerable laaa..but chicken head??? now enuff eiuwss for me to say

UglyButAdorable said...

~akula~

hehehee..tks bro..but still masih tersangkung2 niee...

~kc~

kesian sbb tak potong habis...eiuwww....

~fng~

memang best...

UglyButAdorable said...

~angeleyes~

enjoy beb!!

~nore~

shopping?? cool

chicken head?? eiuwww....

~Bro WA~

wanted to go jkt tapie kensel...maybe next time..

UglyButAdorable said...

~trueblue~

enjoy beb!!

~cosmicgurl~

i jkt tak sampai lagi...

memang tak perasan...it was covered with all the bumbu..my mom ingatkan drumstick..me thot it too...

~mamarock~

ohh yes, go without the kids..if not kesian diaorg and kiter rugi ler tak dpt shopping...

i eat chicken feet..tapi head..adusss... tak sanggup

~maklang~

tak nak try menu tu ke.boleh adjust skit...hahahahaaa

~aphroditekuzz~

hahahaaaa...memang laaa..and the job not helping either....

~gravtkills~

sakan bro!!!

Amsyahril Syahril said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Saya mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445 ( WhatsApp )
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.